autorul accidentului de la rășinari în arest 29 de zile

autorul accidentului de la rășinari în arest 29 de zileSandu Sebastian a fost reţinut ieri pentru 24 de ore şi a fost prezentat sâmbătă instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Instanta a dispus astazi, 14.01.2012, masura arestarii preventive pentru o perioada de 29 de zile.

IPJ Sibiu a anunţat vineri că împotriva lui S. Sebastian, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, bărbatul implicat în accidentul rutier produs miercuri, 11 ianuarie, în localitatea Răşinari, soldat cu decesul unei tinere, s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 14 ianuarie a.c., acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

IPJ a anunțat sâ,mbătă că instanta a dispus astazi, 14.01.2012, masura arestarii preventive pentru o perioada de 29 de zile. „Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.[nggallery id=797]

Reamintim că Sandu Sebastian este bărbatul care s-a aflat la volanul maşinii ce a făcut accident miercuri, la intrarea în Răşinari şi în urma căruia prietena acestuia a murit pe loc, după ce o bară metalică i-a străpuns capul.

Tânărul nu poseda nici permis de conducere.[nggallery id=796]

Ultima oră

Comentariul meu