pelici

peliciUltimul transfer al Voinţei, atacantul Andrei Zăgrean spune că unul din principalele motive pentru care a ales Sibiul este Alexandru Pelici. Pelici l-a luat pe Zăgrean la Unirea Alba Iulia de la Minaur Zlatna în anul 2004, pe când acesta avea doar 18 ani, conform prosport.ro.

blank

“Faptul că domnul Pelici e aici a contat foarte mult pentru mine. E un om şi un antrenor extraordinar, cu care m-am înţeles foarte bine chiar şi când am fost adversari”, povesteşte fotbalistul de 25 de ani.

“E o atmosferă foarte bună aici”

Un alt motiv pentru atacantul împrumutat de Timişoara pentru 6 luni la Voinţa a ales să meargă “sub Cibin” este faptul că a fost coleg cu mai mulţi dintre actualii componenţi ai lotului Voinţei. Zăgrean mărturiseşte că a rămas încântat de “vestiarul” Voinţei.

“Ştiam 5-6 dintre actualii colegi, printre care Dâlbea şi Tătar, cu care am fost coleg la Alba când am promovat în Liga I. E o atmosferă foarte bună aici, o forţă sufletească deoarece e un grup unit care se antrenează exemplar”, mai zice vârful care a marcat în primul meci la Voinţa, amicalul câştigat de sibienii cu 2-0 împotriva lui FC Cisnădie.

“Vreau să marchez cât mai mult şi să ajut echipa. Probabil în vară mă voi întoarce la Timişoara şi voi juca acolo în Liga I. Cred că se va rezolva tot acolo şi echipa va fi ca şi promovată după 4-5 etape din retur”, a conchis Zăgrean.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

2 Commentarii

Comentariu