Proiectul „Suita”, organizat de Fundaţia Artex şi co-finanţat de municipalitate în cadrul agendei culturale, debutează cu o campanie de recrutare a personajelor care vor participa în proiect.

Proiectul constă în crearea unei suite de personaje în costume baroce care vor întâmpina turiştii la sosirea pe Aeroport sau la Gară, oferind informaţii despre agenda de evenimente culturale a perioadei. De asemenea, aceste personaje vor anima atmosfera în cadrul evenimentelor culturale care vor avea loc în spaţiile publice.

Campania intitulată „Se caută un conte! Se caută o contesă!” va continua până în data de 4 mai 2012, cei care vor fi selectaţi urmând apoi un stagiu de pregătire în scopul acestui proiect. Organizatorii vor prezenta aceste personaje publicului în data de 18 mai, într-un eveniment mai amplu, cu multe surprize. Acesta este momentul de la care proiectul va demara propriu-zis, personajele amintite urmând să populeze spaţiile publice. Site-ul oficial al evenimentului – www.suita.ro – va fi activat joi, 19 aprilie, acesta urmând să ofere informaţii cu privire la proiect şi la campania de recrutare a personajelor.

 

Ultima oră

Comentariul meu