“Suita barocă” îşi caută personajele la Sibiu

97

Proiectul „Suita”, organizat de Fundaţia Artex şi co-finanţat de municipalitate în cadrul agendei culturale, debutează cu o campanie de recrutare a personajelor care vor participa în proiect.

Proiectul constă în crearea unei suite de personaje în costume baroce care vor întâmpina turiştii la sosirea pe Aeroport sau la Gară, oferind informaţii despre agenda de evenimente culturale a perioadei. De asemenea, aceste personaje vor anima atmosfera în cadrul evenimentelor culturale care vor avea loc în spaţiile publice.

Campania intitulată „Se caută un conte! Se caută o contesă!” va continua până în data de 4 mai 2012, cei care vor fi selectaţi urmând apoi un stagiu de pregătire în scopul acestui proiect. Organizatorii vor prezenta aceste personaje publicului în data de 18 mai, într-un eveniment mai amplu, cu multe surprize. Acesta este momentul de la care proiectul va demara propriu-zis, personajele amintite urmând să populeze spaţiile publice. Site-ul oficial al evenimentului – www.suita.ro – va fi activat joi, 19 aprilie, acesta urmând să ofere informaţii cu privire la proiect şi la campania de recrutare a personajelor.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.