Universitatea Lucian Blaga Sibiu, gazduieşte pe 18 septembrie, prelegerea de introducere a Familylab, Austria pentru parinţii din Sibiu, urmată de workshopul „Conflict si dialog – calea familiei competente“ cu Raluca Jacono – Trainer Familylab Austria.

Familylab, prestigioasa reţea internaîională de suport şi consiliere, fondată de terapeutul danez Jesper Juul, susţine şi inspiră de mulţi ani parinţi şi profesionişti de pretutindeni. Jesper Juul a produs prin stilul său de a lucra cu familia, o schimbare de paradigmă în relaţionarea cu copiii – o schimbare unică în istoria educaţională. Raluca Jacono lucreaza din 2008 alături de Jesper Juul la îmbunătățirea relațiilor din cadrul familiei.

Avem plăcerea să vă prezentăm munca şi experiena noastra de peste 30 de ani şi în România, prin acest eveniment adresat părinţilor, educatorilor şi cadrelor didactice, psihologilor precum şi altor profesionişti care lucrează cu familia şi vor să cultive o relaţionare mai bună între adulţi şi copii.

“ În orice familie sănătoasă există conflicte. Nu lipsa lor, ci capacitatea de a le privi în ochi şi le gestiona încât atât părinţii cît şi copiii se simtă bine iar la sfârşit să nu existe nici un învins – aceasta e calea familiei competente si echidemne”, Raluca Jacono. Va invitam la o dupa amiaza de inspiraţie şi susţinere în cea mai grea meserie din lume: meseria de parinte!

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu