După ce Dana, fosta amantă a lui Guţă, a făcut publică aventura pe care a avut-o cu Nicolae Guţă. manelistul a fost luat în vizor de Tribunalul Romilor. Aventura pe care Nicolae Guţă a avut-o cu Dana nu este privită cu ochi buni de membrii Staborului din Sibiu.

Tribunalul Romilor s-a autosesizat în cazul lui Guţă şi i-a trimis o citaţie prin care l-a anunţat că va fi judecat pentru relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu Dana. Astfel, manelistul a venit în această seară în emisiunea Cancan TV, difuzată de luni până joi de la ora 22:00, pe Acasă TV, însoţit de avocatul său. De cealălaltă parte s-a aflat Dorin Cioabă, un membru al Staborului, care l-a anunţat pe Guţă ce riscă dacă îşi mai înşela soţia.

“Staborul romilor cheamă oamenii atunci când ei greşesc, ca să le rectifice comportamentul. Nu suntem o instanţă care judecă, nu facem procese. Staborul este o comisie. Noi împăcăm oamenii. Guţă a greşit foarte mult prin apariţiile pe care le-a avut la TV si romii din Stabor mi-au spus să-i transmit să se oprească.

El poate să primească un vot din partea Staborului prin care să fie exclus din comunitate. Noi nu vrem acest lucru extrem. Asta înseamnă că el dacă merge la un rom, romul respectiv îi va spune că nu vrea să aibă de-a face cu el.

La noi se pun bazele pe respectul reciproc intre romii care fac parte din aceasta comunitate. Femeia are un rol important in familia ei, iar bărbatul nu are voie să aibă relaţii extraconjugale. Dacă face asta, este un om spurcat”, i-a transmis membrul Staborului.

Guţă a încercat să se disculpe, spunând că Dana este o femeie irezistibilă şi că l-a ispitit.

“Ce să fac acum? Să ratez femeile? Dacă o făceam, eram acuzat că sunt fraier. Dacă merge Dana la un ţigan şi îl roagă să doarmă la el, ce e de făcut? Eu ce să-i fac dacă se ţine de capul meu? Dacă ea a fost de acord, ce puteam să fac? Eu nu am vrut să se ajungă aici. Şi ea ar trebui judecată că ispiteşte. E Iuda! E dracul care instigă”, a spus manelistul.

“Fiecare bărbat are dreptul la o singură soţie. Faptul că el se mândreşte a stârnit supărare în rândul comunităţii”, l-a mustrat Cioabă pe manelist.

Pedeapsa pentru Guţă s-a redus. de data aceasta, la o mustrare.

“Cred că Guţă, pentru că a venit la acest dialog, are tot respectul. El este unul dintre oamenii care a ridicat comunitatea nostră, prin muzica lui. Măsura pe care o luăm este următoarea: vrem să vină la Sibiu, să stăm de vorbă cu el, să-şi revizuiască comportamentul şi să termine cu lucrurile astea, care nu-i fac bine, pentru că este tată”, a mai specificat Dorin Cioabă.

Sursa: Can Can

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

2 Commentarii

Comentariu

  1. Cum judeca acest presedinte al staborului Tiganesc semeni lui sa faca dreptate ca e jurist si teolog.Ca bunicul lui taicaso la inselat pe sotul meu de o gramada de bani.Matusisa Luminita Cioba martora.Dosar care il lam dat lui Madalin Voicu Parlamentar ca face el dreptate.Si acum nu mai raspund la e-mail uri trimise se ascund nu mai gasec dosare nu raspund.Da dovada ca noi avem de aface cu hoti borfasi la drumul mare.Cerindune bani nostri.Si ei fac propaganda ca sint asupriti si ne tratati de romini.Punetiva intrebarea daca merita acesti indivizi.