17 concerte live susţinute de artişti din toată lumea, la festivalul sibiu “jazz&more” din acest weekend

În numai trei zile, mai exact în perioada 4-6 octombrie, Festivalul Sibiu “Jazz&More” aduce în program nu mai puţin de 17 concerte life şi artişti unul şi unul din SUA, Danemarca, Anglia, Austria şi România.

Jazz And More Festival Sibiu este festivalul celor mai reprezentative curente muzicale contemporane. Festivalul prezintă artişti ce au ales explorarea în locul banalului convenţiei. Jazz And More este destinat celor ce preferă arta vie în locul unei supraproducţii muzicale de serie.

“Ideea festivalului a venit de la necesitatea suplinirii lipsei de informare a publicului din aceasta nişa muzicala, de elucidare a confuziilor, de iesire din izolare şi de conectare la timpul prezent, la contemporaneitate. Sibiul ar putea deveni prin acest festival cel mai reprezentativ exponent al muzicii de avangardă din România. Aproape că nu există nicio activitate culturală care să apară mai efemeră, mai volatilă ca improvizaţia muzicală”, transmit organizatorii.

Festivalul se vrea o continuare a tradiţiei jazzului creativ pe care l-a avut Sibiul prin anii ’80 când pe scena sibiană de jazz urcau, pe lângă cei mai buni muzicieni români, o serie de artisti consacraţi ai muzicii improvizate cum ar fi: Gunter Hampel, Jeanne Lee, ROVA Saxophone Quartet, Alexander von Schlieppenbach, Albert Mangelsdorf, Evan

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

17 concerte live susţinute de artişti din toată lumea, la festivalul sibiu “jazz&more” din acest weekend  17 concerte live susţinute de artişti din toată lumea, la festivalul sibiu “jazz&more” din acest weekend  17 concerte live susţinute de artişti din toată lumea, la festivalul sibiu “jazz&more” din acest weekend

Ultima oră

Comentariul meu