video foto bărbat omorât în bătaie într-un apartament din sibiu. patru suspecți anchetați de poliție

Un bărbat de 56 de ani a fost bătut crunt de către un tânăr și alți trei prieteni, într-un apartament de pe strada Mehedinți din Sibiu. Bărbatul a murit până la urmă de la loviturile încasate din partea gazdei sale.

Omul stătea în gazdă la tânărul cunoscut ca fiind recalcitrant din fire, iar azi noapte a avut o discuție mai aprinsă cu acesta și cu încă trei prieteni aflați în vizită. De la vorbe grele s-a ajuns la o adevărată încăierare. Bărbatul a murit până la urmă de la loviturile încasate din partea gazdei sale.

Conflictul a început noaptea trecută. Din apartamentul unde a avut loc crima se auzeau urlete și scandal între proprietarul în vârstă de 40 de ani și cel pe care îl avea în gazdă.

Cearta a durat câteva ore bune, iar în jurul orei 2.00, lucrurile păreau că s-au liniștit. După încă o oră cel care îl avea în gazdă pe bărbatul de 57 de ani a sunat la 112 și a anunțat că acesta nu mai mișcă și că probabil este mort.

Vecinii spun că scandalurile se țineau lanț, iar Roca Gabriel, principalul suspect în cazul acestei crime, era cunoscut ca fiind scandalagiu.

”Păi s-au bătut și striga la el să îi dea banii. Eu eram pe balcon azi noapte. Era gălăgie. Prietenul meu a mai stai să se uite și a văzut tot. (..) Se certau! Zicea să scoată banii, să îi dea banii. Celălalt urla și zicea să îl lase în pace.  Chiriașul a murit până la urmă. Se auzeau mai multe voci. Unul zicea să îl lase în pace, iar celălalt dădea în el. Cred că era băut. Apoi după câteva ore a venit poliția. (..) Urla de ziceai că acum îl taie. (..) Cred că era în jurul orei 12.00 noaptea”, a povestit vecina Bogdan Camelia.bloc 22

Unii vecini spun că scandalurile erau ceva obișnuit pentru principalul suspect în această crimă.

”Nu am auzit nimic. Doar mai târziu am auzit că Gabi Roca l-ar fi omorât pe omul acela care stătea la el. Este o persoană violentă. A venit poliția de atâtea ori și l-a luat de multe ori pentru că făcea scandal”, a povestit o altă vecină.

”Știam că are un bătrânel în gazdă și încă unul mai tânăr. Stăteau cu dânsul. Nu am mai auzit scandal de ceva vreme. Chiar era liniștit în ultimul timp Gabi. Mama lui este în America. Și sora la fel. E necăsătorit. Nu m-am așteptat la așa ceva. Nu pot să cred. Îș șocată. Nu îmi vine să cred. A crescut și a copilărit aici cu copiii noștri. Chiar nu mă așteptam să facă așa  ceva”, spune o femeie care îl știe pe Roca Gabriel, încă din copilărie.

YouTube video

Principalul suspect în cazul acestei crime și încă trei prieteni ai acestuia, au fost duși la poliție și apoi pa Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru audieri.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stiti cine e asta care vorbeste? O curva nenorocita dar mai ales o mare mincinoasa, nu a auzit nimic, nu avea cum sa auda, crima a avut loc in partea opusa a blocului in care sta ea.
    In plus „madam” l-a vizitat de foarte multe ori pe criminal, acesta ii „intorcea ceasul” stimabilei, o pramatie recunoscuta nu numai in cartier.
    Nu e de contestat fapta criminalului insa in cartier e lucru stiut faptul ca e o mincinoasa cronica si o ahtiata dupa p..a si bani.

    p.s. apropo….”prietenul ” ei are stimabila varsta de 60 ani……