video un taximetrist de la 942 și un pasager din avrig au murit într-un accident pe dn1 la hula bradului (imagini dure)
foto Arhivă

Șoferul unui Taxi 942 și pasagerul din dreapta au decedat pe loc, după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin Dacia Logan, ce mergea dinspre Avrig către Sibiu. Traficul în zonă a fost blocat parțial mai bine de cinci ore.

Gravul accident s-a petrecut vineri după amiază, în apropiere de localitatea Bradu, în zona cunoscută sub denumirea de Hula Bradului.

Un TIR de la societatea Transcar a derapat în timp ce cobora o pantă și a intrat pe contrasens. Șoferul nu a mai putut să redreseze autotrenul, iar acesta a tamponat în plin o Dacie Logan, care circula regulamentar dinspre Bradu către Sibiu, pe DN1.

În urma impactului șoferul și pasagera din dreapta față au rămas încarcerați între fiarele mașinii.

La fața locului au sosit cei de la SMURD și un echipaj de descarcerare, dar din păcate șoferul de pe mașina de taxi și femeia aflată pe locul din dreapta au decedat.


Alți doi pasageri aflați pe locurile din spate au fost duși la spitalul județean Sibiu.

”Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, pe un carosabil ud, în timp ce ploua, în pantă, într-o curbă la dreapta. Remorca a intrat pe contrasens și a lovit un taxi care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane și rănirea a altor două, toți pasageri în autoturismul Dacia Logan”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Decedații sunt din Avrig

Toți pasagerii din taxi erau din Avrig. Șoferul are 54 de ani, iar femeia decedată 55 ani. La spital au ajuns în stare gravă un bărbat de 55 de ani și o femeie în vârstă de 33 de ani. ”Bărbatul a fost băgat imediat în sala de operație, iar femeia este și ea în stare gravă”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

YouTube video

Traficul pe DN 1, în zona kilometrului 291, la ieșirea din localitatea Bradu către Veștem a fost blocat pentru mai multe ore din cauza acestui grav accident rutier.

Ultima oră

Comentariul meu