film

În perioada 8-10august, în Parcul Sub Arini din Sibiu, in zona pârtiei de săniuș de lângă restaurantul Bolta Rece,Cameleon PR& Eventsinvită sibienii la prima editie a evenimentului Arini Fest Cinema.

Timp de un weekend, de dimineată până seară, publicul este asteptat într-unul dintre cele mai mari şi mai vechi parcuri din România, la o serie de proiectii, evenimente si activităti recreative.

În cadrul primei editii Arini Fest Cinema, trei dintre filmele inegalabilului Woody Allen vor fi proiectate pe marele ecran amenajat într-un decor cu totul special: Din dragoste pentru Roma, Ce-o fi o fi sau Miezul noptii în Paris.

Din dragoste pentru Roma este o comedie plasată într-unul din cele mai fermecătoare oraşe din lume. Protagoniştii sunt un arhitect de renume care îşi retrăieşte tinereţea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeşte brusc că devine cea mai mare celebritate a oraşului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate şi un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreţ a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre.

Ce-o fi o fi îl aduce în prim-plan pe Larry David într-o poveste presărată cu multe glume bune si replici de memorat, ironie si auto-ironie, teorii cinice despre viată si dragoste si un strop de romantism neconventional.

Miezul noptii în Paris îi va cuceri cu sigurantă pe cei mai romantici cinefili. Doi tineri logodiţi care urmează să se căsătorească în toamnă trăiesc o experienţă care le va schimba viaţa pentru totdeauna.

Pentru cei care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii, citind o carte sau ascultând muzică bună, organizatorii au pregătit spatii speciale.

În fiecare seară, de la ora 21:00, atmosfera va fi animată de CAMPSAUVAGE, un duo de artisti din Sibiu, lansat în 2010, compus din frantuzoaica Coralie de Gonzaga si aBigQuestionMark.

Cei mici vor avea si ei parte de un program special de activităti recreative si distractive, între orele 10:00 si 12:00.

Intrarea la toate evenimentele din cadrul Arini Fest Cinema este liberă.

Arini Fest Cinema este un eveniment organizat de Cameleon PR&Events si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria municipiului Sibiu, realizat cu sprijinul Hotelului Ibis Hotel si a Casei de Cultura a Municipiului Sibiu

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Ceertiţa are ochi? Ştiam că e oarbă şi mi-o eenchipuiam, cumva, chiar fără “mărgele”… aşa, doar cu bot de ceertiţă… Seent şi ceertiţoi? Ieri, la Ipoteşti, am văzut o biserică een care Eminescu e in ctusom negru, een civil, cum s-ar spune, een locul unui arhanghel… Iar toţi eengerii aveau aoreole negre, cică de doliu, că a murit Eminescu… “cengeri cu aoreole de doliu!” Cineva mai practic, nu ghidul, altcineva, explica faptul misterios prin faptul că nu au avut aur ca să aurească aoreolele…