foto aproape 800 de sibieni au urmărit miercuri seară “giselle” la teatrul de balet sibiu

Teatrul de Balet Sibiu a prezentat publicului, miercuri 29 octombrie 2014, de la ora 19:00, reluarea spectacolului de balet clasic “Giselle” pentru care nu mai puţin de 788 de sibieni au fost prezenţi în sala de spectacol.

Astfel, sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, cu o capacitate maximă de 698 de locuri, a devenit neîncăpătoare pentru publicul prezent la spectacolul Teatrului de Balet Sibiu.

Câteva impresii după eveniment, de la spectatori :
«Ne bucurăm pentru fiecare dintre spectacolele pe care Teatrul de Balet Sibiu le prezintă. Cred că avem nevoie de eleganţa şi rafinamentul pe care balerinii le aduc pe scenă. A fost o mare plăcere să revedem spectacolul “Giselle”. Am venit împreună cu colegii de birou şi a fost o încântare după o zi plină la birou. Ne-am deconectat timp de două ore de la toate problemele cotidiene.»

«Am venit împreună cu nepoţica mea care este îndrăgostită de balet. Nu ratăm niciun spectacol al Teatrului de Balet Sibiu. Nepoţica mea m-a rugat să cumpărăm bilete pentru toate spectacolele teatrului.»

«Nu sunt din Sibiu, am aflat despre spectacolul “Giselle” de la nişte prieteni din Sibiu care aveau bilete cumpărate şi am vrut neapărat să facem o comparaţie între spectacolele de balet de la Sibiu şi cele pe care le-am văzut în ţară. Suntem cu adevarat încântaţi de ce am găsit aici. Este minunat că Sibiul are un Teatru de Balet care se prezintă în faţa publicului cu atât de mult profesionalism.»giselle_tbs (3)

«Mi-a plăcut foarte mult spectacolul din această seară, aştept însă cu nerăbdare spectacolele “Impetus” şi “Nota, vă rog!” pentru că am auzit de la toţi prietenii mei care au văzut spectacolele în vară, când au avut premiera, că sunt două spectacole de dans contemporan ce nu trebuie ratate.»giselle_tbs (12)

Trei spectacole în luna noiembrie la Teatrul de Balet Sibiu
În luna noiembrie baletul sibian are programate trei spectacole, după cum urmează: “Impetus” şi “Nota, vă rog!” în data de 5 noiembrie 2014, de la ora 19:00, spectacole ce au avut premiera în data de 9 iulie 2014, în Piaţa Mare, data de 12 noiembrie 2014 fiind rezervată premierei de balet clasic “Lacul Lebedelor”.
Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu au fost puse în vânzare şi pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului nr. 1, de luni până joi în intervalul orar 8:00 – 16:00, respectiv vinerea în intervalul 8:00 – 13:30 şi secretariatul sălii de spectacol, Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, strada Emil Cioran, nr. 1A, intrarea B (vis-à-vis de Hotel Ramada / Cercul Militar), etajul 1, de luni până vineri în intervalul orar 10:30 – 15:30. Costul unui bilet este de zece lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de cincizeci la sută reducere. Spectacolele Teatrului de Balet Sibiu au loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu