Fosta logodnică a parașutistului și totodată multimilionarului austriac, îi spulberă speranțele Mihaelei Rădulescu. Nicole Ottl spune că relația este reală doar pentu fosta iubită a lui Dani Oțil.felix

Nicole Ottl, fosta logodincă a paraşutistului, îl ştie mult prea bine pe “zburdalnicul” Felix, motiv pentru care a acceptat să-şi dea cu părerea despre relaţia paraşutistului cu vedeta din România. Nicole (32 de ani) a avut o relaţie de şase ani cu Felix Baumgartner (45 de ani).
Legătura dintre fosta gimnastă, care a câştigat titlul de Miss Amstetten în 2006, şi omul supersonic a fost tumultuoasă, iar presa a detaliat de multe ori infidelităţile lui Felix. Deşi erau logodiţi şi se pregăteau de căsătorie, cei doi s-au separat definitiv în 2013. Presa internaţională a revenit recent şi a scris că legătura lor ar continua şi azi. Nimic mai fals, subliniază Nicole.

Doar o simplă aventură pentru Felix
Austriaca Nicole Ottl a stat de vorbă cu Libertatea şi crede că Mihaela este doar o aventură pentru paraşutist. “Nu sunt interesată deloc de prostiile (n.r. – relaţia) lui Felix. Noi ne-am despărţit în vara anului 2013, acum sunt cu altcineva. Sunt foarte fericită cu această persoană”, ne-a declarat frumoasa brunetă. Ştiind ce a avut la uşă, Nicole a adăugat cu sarcasm: “Pentru Mihaela relaţia este reală, aşa cum este pentru toate femeile care-l întâlnesc pe Felix. Mai multe nu vreau să spun”. Declaraţia ei însă spune tot şi sugerează că nu va mai trece multă vreme până când Felix va zbura la altă “floare”.

Răduleasca e îndrăgostită
Felix Baumgartner este mai mult decât un vis pentru Mihaela Rădulescu. “Uită-te cum arată, crezi că mă interesează partea materială?”, l-a întrebat vedeta recent pe Cătălin Măruţă. Ba mai mult, Mihaela şi-a tatuat pe braţ mottoul preferat al lui Felix, iar la Galla Elle, pe care a prezentat-o, fosta iubită a lui Dani Oţil a deschis balul spunând: “Vă doresc să trăiţi şi voi o poveste de dragoste, aşa cum trăiesc şi eu acum”. Mihaela, povestea de dragoste o trăieşte şi Felix sau o trăieşti de una singură?. sursa: libertatea.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu