Trafic reconfigurat pe străzile Henri Coandă, Mașiniștilor și Dragalina. VEZI SCHIMBĂRILE!

0 266

Reconfigurări temporare ale sistemului de circulaţie în zona Compa. Lucrările de modernizare a străzii Oţelarilor sunt în curs, iar pentru a permite execuţia acestor lucrări în bune condiţii Primăria Sibiu a propus o serie de măsuri care să devieze o parte a traficului pe străzile adiacente.masinistilor

Prin urmare, începând de săptămâna viitoare, pe strada Henri Coandă se va institui sensul dublu pe toată lungimea străzii, inclusiv pe tronsonul dintre strada Frezorilor şi strada Maşiniştilor, pe care în prezent se circulă în regim de sens unic. De asemenea,  pe strada Maşiniştilor se va circula în dublu sens pe porţiunea dintre strada Henri Coandă şi strada Strungului, pe porţiunea dintre strada Strungului şi strada Oţelarilor urmând să se instituie sensul unic dinspre strada Strungului spre strada Oţelarilor. De săptămâna viitoare se va muta şi staţia Tursib de pe strada Oţelarilor pe strada Macaralei, în zona intersecţiei cu strada Maşiniştilor.
Sens unic pe o parte a străzii Gen. Ioan Dragalina. O altă modificare a sistemului se circulaţie se va institui începând de miercuri, 17 decembrie, şi se referă la strada General Ioana Dragalina. În prezent pe această stradă se circulă în dublu sens. Odată cu aceste modificări se va institui sensul unic pe tronsonul dintre strada Copernic şi strada Litovoi Vodă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.