video: super atmosferă la concertele de sâmbătă seară la sibiul de odinioară - vezi înregistrarea!

Sibienii de toate vârstele își petrec azi ziua în Pădurea Dumbrava, în zona de camping, la o sărbătoare care a început de dimineaţă şi se va încheia aproape de miezul nopţii, Festivalul Sibiul de Odinioară. Ora de Sibiu transmite azi și mâine în direct momente din cadrul concertelor celor mai iubite trupe rok si a celor mai iubiți soliști de mozică ușoară românească.sibiul de odinioara

Concertele încep la ora 18, după o zi în care cei mici s-au jucat în miniparcul de distracţii, au învățat lucruri noi la atelierele de creaţie, au aplaudat la spectacolele de teatru de păpuși și s-au distrat de minune în jocurile de echipe, câștigând și tot felul de premii.

Festivalul continuă și mâine iar sibienii sunt invitaţi să dea o tură prin împrejurimi cu bicicletele puse la dispoziţie gratuit de către i’Velo sau pot închiria o Vespa. Între orele 12-18, pasionaţii de maşini de epocă vor putea admira cele mai venerabile doamne pe patru roţi din Sibiu, într-o expoziţie organizată de MBClassics Mercedes Benz Club.

La ora 18, toată lumea este aşteptată în faţa scenei. Sâmbătă, 22 august, Pădurea Dumbrava va fi ROCK. Cele mai mari trupe rock româneşti: Compact, Riff, Semnal M și Iris alături de Cristi Minculescu urcă pe scena de la Sibiu.

Vezi mai jos cum au ajuns la Festival trupa Iris.

 

Nu rata concertele și distracția de duminică

Duminică, 23 august, este rândul vocilor de aur ale muzicii uşoare: Ileana Șipoteanu, Mihai Constantinescu, Stela Enache, Ducu Bertzi și Gheorghe Gheorghiu.

 

Informaţii practice

Zona unde are loc „Sibiul de Odinioară” este amenajată în Pădurea Dumbrava – Camping. Accesul se face dinspre Hotel Hilton şi Grădina Zoologică, pe drumul de acces, conform indicatoarelor amplasate la faţa locului.

Cu ce ajungeți în Dumbravă

Tursib, partenerul evenimentului, a introdus autobuze de capacitate mare pe traseul 13, cel care circulă de la Gară până la Muzeul în Aer Liber. Coborârea se face la Grădina Zoologică. Sibienii au la dispoziţie şi autobuzele de pe traseul 14, cu coborâre la staţia Cimitirul Eroilor 1, iar de aici pot merge pe jos până la zona de camping, aproximativ un kilometru. Totodată, un alt traseu Tursib care ajunge în apropiere este numărul 1, cu coborâre la Cimitirul Municipal, iar de aici se poate ajunge pe jos, aproximativ 1,5 kilometri, sau cu schimbare cu autobuzele de pe linia 13.

Totodată, spectatorii pot opta să vină cu bicicleta pe pista amenajată de primărie, până la Grădina Zoologică, cu taxiul sau cu mașina personală, însă trebuie avut în vedere faptul că accesul auto în zona evenimentului este limitat. Pot fi folosite parcările din zona Zoo, Hilton sau Muzeul în Aer Liber.

 

Programul festivalului Sibiul de Odinioară

 Concerte Sâmbătă

Ora 18:00 – Trupa Compact

Ora 19:30 – RIFF

Ora 21:00 – Semnal M

Ora 22:30 – Iris alături de Cristi Minculescu

 

Duminică, 23 august

10.00 – 15.00 – Plimbări cu bicicleta în aer liber

10:00 – 20:00 – Miniparc de distracţii pentru copii

10:00 – 12:00 – Ateliere de creativitate pentru copii coordonate de Centrul Aria Sport și Serious Fun

12:00 – 13:00 – Spectacol de teatru pentru copii şi tineret susţinut de actori de la Teatrul Gong

12:00 – 18:00 – Expoziţie de maşini clasice organizată de MBClassics Mercedes Benz Club

16:00 – 18:00 – Ateliere de creativitate pentru copii coordonate de Centrul Aria Sport și Serious Fun

12:00 – 20:00 – Vespa Club meeting coordonat de Vespa Club Sibiu

13:00 – 21:00 – Colţul Producătorilor Tradiţionali (expoziţie cu vânzare)

11:00 – 23:00 – Terase și zonă gastronomică

 

Concerte:

Ora 18:00 – Ileana Şipoteanu

Ora 19:00 – Mihai Constantinescu

Ora 20:00 – Stela Enache

Ora 21:00 – Ducu Bertzi

Ora 22:00 – Gheorghe Gheorghiu

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu