avion sibiu1

avion sibiuTarom a lansat vineri o campanie de prețuri promoționale la biletele de avion, pe mai multe rute externe. Printre acestea se regăsește și una care interesează direct pe toți cei care vor să zboare pe ruta Sibiu – Munchen. Prețul biletului este de doar 119 euro pentru o călătorie dus – întors.

Operatorul aerian de stat Tarom are începând de astăzi promoţii la biletele de avion care costă între 99 şi 139 de euro, în funcţie de destinaţie. Campania de promoţii este valabilă în perioada 18-30 seprembrie, iar perioada de călătorie este între 15 octombrie 2015 şi 15 aprilie 2016, cu excepţia sărbătorilor de iarnă.
Pentru destinaţiile Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chişinau, Larnaca, Salonic, Sofia din Bucureşti şi Bologna, Roma, Torino din Iaşi, preţul începe de la 99 de euro. Pentru destinaţiile Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Viena şi Valencia din Bucureşti, Munchen din Iaşi şi Sibiu şi Viena din Cluj preţul începe de la 119 de euro.
Pentru destinaţii „exotice” precum Amman, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Dubai, Londra, Madrid, Nisa, Paris şi Tel Aviv din Bucureşti, Amman din Iaşi preţul începe de la 139  de euro.
Preţul plătit pentru fiecare bilet include bajag de cală de 23 kg şi bagaj de mână de 10 kg.
Perioada minimă de şedere este de două zile (sau doar noaptea dintre sâmbătă spre duminică), iar cea maximă de 14 zile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu