crimă într-un sat din sibiu. i-a înfipt o furcă în cap la cules de prune!
Foto Arhiva

crima fotoUn bărbat de 61 de ani a fost omorât în după amiaza zilei de sâmbătă, într-o livadă din satul sibian Țeline, situat în nordul județului Sibiu. Acesta se afla pe o livadă de pruni, moment în care a intrat într-o dispută cu o rudă, iar aceasta l-a omorât.

După ce sâmbătă după amiază procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, au fost solicitați să facă cercetări la un caz de omor violent pe strada Rândunelelor din oraș, autoritățile au fost anunțate că a mai avut loc o crimă, de data aceasta în satul Țeline.
Un bărbat în vârstă de 61 de ani, a fost ucis într-o livadă de pruni. Acesta a avut o dispută verbală cu un bărbat de 41 de ani, care l-a acuzat că culege prune dintr-un copac ce nu îi aparține. Între cei doi care erau și rude, a început o ceartă, iar într-un moment de furie, bărbatul de 41 de ani, a înfipt o furcă în cap celui cu care se certa. ”Motivul de ceartă a fost faptul că bărbatul de 61 de ani, ar fi cules prunele de pe o livadă care era disputată de el și agresorul ce i-a dat acestuia cu o furcă în cap”, a declarat Adriana Șandru, procuror de caz, pentru Ora de Sibiu.


VEZI ȘI: VIDEO FOTO – CRIMĂ MACABRĂ la Sibiu. Bărbat UCIS de două săptămâni!
Criminalul este acum transportat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru a fi audiat și cel mai probabil procurorii vor propune reținerea acestuia pentru 30 de zile, pentru omor deosebit de grav. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu

Publică