șoferii care au picat în plasa poliției rutiere la sibiu, în weekend. trei erau beți!

politia filtruNumai puțin de opt infracţiuni la regimul rutier, din care trei de conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost constatate de către polițiștii de la Rutieră Sibiu.

În perioada 08 – 10.01.2015, în cadrul activităţilor preventive desfăşurate în trafic, poliţiştii rutieri au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei, astfel:
– trei conducători auto au fost depistaţi în trafic conducând în stare de ebrietate; cei trei bărbaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,49 mg/l alcool, 0,53 şi 0,57 mg/l alcool;
– două persoane au fost identificate în trafic conducând autoturismele fără a deţine permis de conducere iar
– alţi trei conducători auto au fost depistaţi în trafic conducând autoturisme neînmatriculate.
Spre exemplu, în data de 9 ianuarie, în jurul orei 0405, un bărbat de 27 de ani, domiciliat în Brateiu, a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere şi aflându-se în stare de ebrietate – 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul a fost oprit pentru control în trafic de către poliţiştii Biroului Rutier Mediaş în timp ce conducea autoturismul pe str. Andrei Şaguna din Mediaş. foto: arhiva


Ultima oră

Comentariul meu