video – foto o ambulanță ce transporta o fetiță operată pe creier la sibiu, tamponată de o mașină a poștei!

ambulanta rasturnataO fetiță de șase ani care suferise o operație pe creier la Sibiu și ar fi trebuit să ajungă acasă în județul Dolj, alături de familie, a ajuns din nou la spital. Ambulanța ce o transporta a fost lovită în plin de o mașină de poștă.

O ambulanţă care transporta o fetiţă de şase ani, din comuna doljeană Celaru, care se întorcea de la un spital din Sibiu, unde suferise o intervenţie chirurgicală pe creier, a fost lovită, în localitatea Găneasa, de un camion al Poştei, fetiţa şi o pasageră din camion fiind rănite, conform mediafax.ro.
Plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că accidentul s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Găneasa, judeţul Olt, la intersecţia DN65 cu DN64.
Potrivit sursei citate, o ambulanţă privată, care transporta o fetiţă în vârstă de şase ani, din comuna Celaru, judeţul Dolj, care se întorcea de la un spital din Sibiu, unde suferise o intervenţie chirurgicală pe creier, a fost lovită de un camion al Poştei. În ambulanţă mai erau mama fetiţei şi şoferul.
“Fetiţa în vârstă de şase ani, cu probleme neurologice, fusese operată la Sibiu şi se întorcea acasă, la Celaru. În urma accidentului, ea a fost preluată, cu răni uşoare, de ambulanţa cu medic de la Ambulanţa Olt şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a spus Băsăşteanu.
Totodată, răni a suferit şi pasagerul din camionul de poştă, o femeie de 60 de ani din Bucureşti. Potrivit ISU, ea prezenta o plagă în zona capului, dar a refuzat transportul la spital.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu