super evenimente la imperium pub în sibiu. ce surprize sunt pregătite luna aceasta!

fresh okImperium Pub şi-a câştigat demult renumele în oraş ca locul în care se ascultă muzică bună, atmosfera este primitoare, iar prietenii mereu acolo. Luna aceasta fă-ţi din timp planurile, pentru că locurile sunt limitate la Imperium, şi nu ai vrea să rămâi pe dinafară. Rezervă-ţi cât mai repede un loc la0369 454 690.

Vineri, 13 mai cu siguranţă că nu va fi cu ghinion. Cum ar putea să se întâmple ceva rău, când în Imperium se anunţă o super seară. Maria Cojocaru şi Alex Petre au pregătit un Acoustic Session de excepţie. Muzica live va începe la ora 22.
Aceeaşi formulă o vei putea asculta şi în 26 mai, când super atmosfera se va repeta, dar mai mult ca sigur că va avea ceva în plus.
În 13 mai ţi-a plăcut, aşa că seara de sâmbătă, 14 mai, o vei petrece tot în Imperium. Trupa Fresh Notes va cânta live, şi unde mai pui că intrarea va fi liberă!

VEZI AICI MAI MULTE DETALII ȘI CUM POȚI SĂ REZERVI O MASĂ LA IMPERIUM LIVE
Primăvara se va încheia frumos la Imperium. În 27 mai jazz-ul va „vorbi” despre ce a fost şi vara care va veni. Bartmes va concerta pentru tine live, intrarea din nou este liberă, dar nu uita să îţi rezervi o masă, ca să fii sigur că savurezi concertul care va începe la ora 22.

Ultima oră

Comentariul meu