foto - încă o tragedie în sportul românesc. un fost jucător de polo a murit pe marginea bazinului!

poloist mortVeștile proaste din sportul românesc parcă nu se mai termină. Un fost jucător de polo a decedat sâmbătă după amiază pe marginea bazinului de înot din complexul Floreasca din Capitală.

Adrian Cercel este colegul fostului jucător de polo Cornel Chiuariu, decedat sâmbătă la Bazinul Floreasca, anunta mediafax.ro. Într-un mesaj pe Facebook, bărbatul a anunţat ”Din păcate azi la 13,50 colegul nostru CHIUARIU CORNEL a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca”. Alături de mesaj au fost adăugate şi imagini de la locul tragediei.
Deocamdată nu există informaţii cu privire la cauza decesului şi nici modul în care a intervent echipajul de pe ambulanţă. Vestea vine la doar o săptămână după ce Fotbalistul Patrick Ekeng, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul unui meci cu Dinamo, a murit la Spitalul Floreasca, după ce medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.
Jucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni. Sursa: mediafax.ro.

Ultima oră

Comentariul meu