Studenții cântă Gaudeamus în Piața Mare la ceremonia de absolvire. Paradă prin centrul Sibiului!

0 508

deschidere an universitar la sibiu (17)Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu își premiează absolvenții, în Piața Mare, la „Gaudeamus 2016”. Evenimentul are loc marți, 17 mai, de la ora 17.00.

Peste 2000 de studenți absolvenți ai celor două prestigioase instituții de învățământ superior, Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu vor avea parte de o ceremonie comună de absolvire.
Evenimentul care marchează finalul unei etape din viața de student, la specializări vechi și noi, se celebrează în Piața Mare din Sibiu, în data de 17 mai 2015, ora 17,00 și va fi urmat, de la ora 19,15, de un concert de muzică susținut de Filarmonica de Stat Sibiu.
Parada studenților se va desfășura pe un traseu prestabilit. După întâlnirea tuturor studenților, pe scena amplasată în Piața Mare va avea loc discursul oficial de închidere a anului universitar, susținut de rectorii universităților și oficialități.
Studenții participanți la paradă vor fi îmbrăcați în robe și vor purta eșarfe de culori diferite prin care se va distinge facultatea absolvită. „Gaudeamus 2016“ este co-finanțat de Consiliului Local Sibiu și Primăria Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.