consiliul judeţean sibiu acuză psd-ul că foloseşte ilegal imaginea instituţiei în campania electorală. au depus plângere la bej!

 

consiliul judetean

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu au trimis un comunicat de presă prin care îşi prezintă dezaprobarea faţă de felul în care PSD Sibiu foloseşte imaginea în campania electorală. Biroul Electoral Judeţean a primit o sesizare pe aceeaşi temă, ce va fi analizată de membrii comisiei.

“Conducerea Consiliului Județean Sibiu a primit numeroase sesizări telefonice din partea unor cetățeni privind faptul că la sediul organizației județene a Partidului Social Democrat Sibiu (PSD), de pe strada Samuel von Brukenthal, nr. 2-4, sunt expuse materiale electorale – afișe, slide-uri foto – în care sunt folosite în scop electoral instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Printre acestea se numără Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Aeroportul Internațional Sibiu, SC Drumuri și Poduri SA, Camera Agricolă Județeană Sibiu, Serviciul Public Sala Transilvania, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Cindrelul Junii” Sibiu.
În cursul dimineții de vineri, 20 mai, conducerea Consiliului Județean Sibiu a constatat veridicitatea sesizărilor, în sensul că, la sediul organizației județene a PSD Sibiu, sunt folosite în scop electoral PROIECTELE REALIZATE ȘI FINANȚATE DIN BANI PUBLICI (modernizarea drumurilor județene și comunale, reabilitările de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, extinderea activității Aeroportului Internațional Sibiu, Piața Țărănească Transilvania, acțiunile culturale la care a participat Ansamblul Profesionist “Cindrelul Junii Sibiului”).
Mai mult, pe toate aceste afișe electorale cu investițiile realizate și finanțate din bugetul Județului Sibiu, apare suprapus sloganul de campanie al PSD Sibiu “Vorbele trec, faptele rămân“.
“Dezaprobăm faptul că un partid politic aflat în compețiția electorală, respectiv PSD Sibiu, a ales să folosească în scop electoral imaginea Consiliului Județean Sibiu, prin instituțiile aflate în subordine, precum și imaginea unor manageri ai acestor instituții. Demersul nostru legal pentru remedierea acestei situații este înaintarea unei sesizări către organele competente, respectiv Biroul Electoral Județean și Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Sibiu”, a declarat Constantin Șovăială, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu.”, se arată în comunicatul Consiliului Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu