concert

concertPanică la un concert organizat de un club de motocicliști. Un bărbat înarmat a intrat în locația unde acesta era organizat și a început să tragă cu o armă în spectatori. Incidentul s-a petrecut în orașul austriac Nenzing. Atacatorul s-a sinucis apoi.

Cel puţin două persoane au murit şi alte 11 au fost rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul la un concert în oraşul austriac Nenzing, înainte ca atacatorul să se sinucidă, potrivit poliţiei, informează Associated Press pe pagina electronică, anunta mediafax.ro. Tânărul avusese o ceartă cu prietena sa în orașul Nenzing, din landul austriac Vorarlberg, pe parcursul nopții, au indicat polițiștii.
Duminică dimineaţa, bărbatul înarmat a început să tragă, aparent la întâmplare, în mulţimea strânsă la un concert în aer liber organizat de un club local de motociclişti, omorând doi oameni şi rănind alţi 11, înainte de a se sinucide.
Presa locală, care citează echipajele de salvare, a anunţat că o parte din răniţi sunt în stare gravă.
Însă, Susanne Dilp, purtătorul de cuvânt al poliţiei, a declarat că nu poate confirma aceste informaţii, spunând doar că starea răniţilor este „foarte diversă.”
Aceasta a mai spus că ancheta poliţiei este în curs de desfăşurare pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs atacul. Prietena tânărului nu a fost rănită în atac, a precizat poliția. Potrivit polițiștilor, arma folosită a fost o pușcă, însă pe moment nu se știe exact câte focuri de armă au fost trase. sursa: mediafax.ro

https://youtu.be/ijzVZoj57wc

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns