confunzi soba cu șemineul? află care sunt diferențele!

seminee
Alegerea sursei de încălzire pentru casă ta poate fi o decizie dificilă în cazul în care nu te-ai documentat în prealabil şi nu ai fost interesat de acest subiect în trecut. Multiplele variante de pe piaţă fac că decizia să fie mult mai grea, iar consultarea unui specialist să fie necesară. Este important că atunci când dorim să achiziţionăm un şemineu să avem în vedere funcţionalitatea, dar şi designul sursei noastre de încălzire.

Dacă acum câţiva ani centrală pe gaz era sursă principala de încălzire a locuinţei, astăzi mulţi oameni preferă să îşi încălzească casele într-un mod natural, cu o sobă sau un şemineu, în special datorită ambianţei plăcute pe care acesta o creează şi căldurii naturale pe care o emană. Un alt beneficiu important se referă la costul mai scăzut la încălzire.

Majoritatea oamenilor nu cunosc diferenţa dintre o sobă şi un şemineu şi confundă foarte des soba cu şemineul. Binenţeles, nu vorbim aici de sobă de teracotă, ci vorbim de sobă din fontă sau oţel în comparaţie cu şemineul, format din focar şi care este o construcţie arhitecturală având şi un randament crescut. Alegem sobă pe lemne atunci când dorim să încălzim un spaţiu mai mic, fără prea multe delimitări. În schimb construim şemineul atunci când dorim să încălzim o casă întreagă. Din hotă şemineului se transferă căldură în camerele aferente prin tuburile izolatoare.


Cele două surse de încălzire scopul de a da căldură, dar sunt construite cu capabilităţi diferite de a incazi: unul pentru un spaţiu mic iar cel de-al doilea pentru spaţii mai mari, chiar pentru o casă întreagă. La Seminee Bucuresti, parte a grupului Pefoc.ro, gasesti o gama larga de termofocare, focare de seminee şi coşuri de fum, care sunt livrate gratuit în toată România în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii. De asemenea,  sobe in Bucuresti găseşti la cele mai accesibile preţuri şi adaptate nevoilor dumneavoastră tot online accesând site-ul www.pefoc.ro.

Alege să îţi încălzeşte casă cu şemineul de la Pefoc.ro şi ai garanţie de până la 10 la orice sursă de încăzire cumpărată de la noi.

Ultima oră

Comentariul meu