gaşca zurli vine din nou la sibiu. du-ţi şi tu copilul la spectacol

gasca zurli

„Vreau un pupic de noapte bună” este spectacolul cu care Gaşca Zurli vine la Sibiu. Duminică, de la ora 17, la Shopping City cei mici sunt aşteptaţi să participe la spectacol. Accesul este gratuit.

Despre Gașca Zurli:
GAŞCA ZURLI a devenit in timp un fenomen.
O companie care a crescut organic, prin foarte multă muncă și dedicare.
Rezultatul: Milioane de copii şi părinţi iubesc personajele din Gaşca Zurli şi le iau ca model pentru că joaca, zâmbetele, fericirea şi educaţia sunt premisele de la care pornim atunci când construim fiecare spectacol.
GAŞCA ZURLI este trupa fenomen pentru copiii din România. Este cel mai mare teatru privat românesc pentru copii 100% românesc.
GAŞCA ZURLI are un success răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.
GAŞCA ZURLI a pornit din mintea şi inima Mirelei Retegan -femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Dorinţa Mirelei Retegan a fost să îi explice fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginaţia şi să-i dea încredere în sine. Toate jocurile pe care Mirela le-a inventat pentru Maya sunt jocurile din Gaşca Zurli. Jocuri pe care copiii din toată Romania le joacă acasă, la grădiniță, la școală sau la spectacolele noastre.
Lumea din spectacolele GASCA ZURLI este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea showurilor și mai rămân cel puțin o oră după spectacol pentru sesiunea de autografe și fotografii. Pentru noi fiecare copil este unic, așa că îi tratăm pe toți cu aceeași atenție și dragoste.
GAȘCA ZURLI are pe canalul youtube peste 30 de milioane de vizualizari, doar hitul “Am o căsuță mică “strângând 4 milioane de vizualizari.
GAȘCA ZURLI a vândut 55 de mii de bilete în ultimul turneu național (30 de orașe).
Peste 10 mii de cd.uri au ajuns la copiii din toata Romania. Insertul din ziarul Libertatea cu cd.ul Atentiune acceleram editat de Editura Litera s-a epuizat in cateva ore.
GASCA ZURLI este singura companie românească pentru copii care a adunat peste 5000 de spectatori la Sala Palatului, intr-un spectacol exceptional pe o scena unde concerteaza cei mai mari artisti.
Pentru mai multe informații privind evenimentul accesați pagina de Facebook a Shopping City Sibiu, precum și website-ul www.shoppingcitysibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. o contine sau nu o contine pe Anisia?daca nu-i place Ardealul,nu-i nimic, probabil ca Transilvania este ceva mai pe placul domniei sale si in incusivitatea domniei sale, daca vine in Ardeal sa-si aduca si trotineta cu ea