csu sibiu under 16

csu sibiu under 16Micii baschetbaliști antrenați de Alexandru Kovacs, s-au întors cu medalii de la Turneul Final desfășurat săptămâna trecută la Cluj Napoca. Au terminat competiția pe locul al III-lea.

După două victorii în grupe, care le-au asigurat prezența în semifinale, juniorii CSU au jucat finala mică, în compania celor de la CSS Târgu Jiu și au reușit să obțină bronzul, după partida care s-a încheiat 68-56.
”Au fost meciuri dificile, meciuri extrem de echilibrate, iar acest lucru s-a putut vedea si pe tabelă. Au fost scoruri strânse, finalizate la puține puncte diferență. Mă bucur foarte mult pentru ce am reușit să realizăm, împreună cu copiii. Sincer, speram să reușim să ne clasăm în primele patru. Am reușit mai mult, dar totul a depins de copii. Le mulțumesc pentru efortul depus, le mulțumesc părinților pentru susținere, dar și firmelor Mainetti și Emco”, a spus Alexandru Kovacs, antrenorul CSU Sibiu U16.
Pe lângă medaliile de bronz, Victor Bogdan a fost desemnat cel mai bun pasator al turneului, cu 27 de pase, iar fratele său, de asemenea component al CSU Sibiu U16, Paul Bogdan s-a clasat pe locul doi, cu 24 de pase decisive.
Rezultatele meciurilor disputate de CSU Sibiu, în cadrul Turneului Final U16 au fost:
BC Slam București – CSU Sibiu:71-76
CSU Sibiu- CN Aurel Vlaicu București:64-70
CSU Sibiu-  CS Spike București: 78-72
CSU Sibiu- Steaua Eximbank București: 62-78
CSS Târgu Jiu- CSU Sibiu: 56-68.

Din lotul CSU Sibiu U16 fac parte: Bogdan Victor, Bogdan Paul, Darius Vintilă, Vlad Golea, Alexandru Grama, Radu Zărnescu, Rareș Malene, Sebastian Buțiu, Robert Oprișu, George Potera, Patrick Pascu, Radu Golea, Paul Popa și Călin Andy.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu