sibienii de la smart bill au planuri mari pentru viitor. vor să ajungă la venituri record

hasanCompania sibiană care a pus pe picioare cel mai inteligent serviciu de facturare și gestiune din România, este într-o ascensiune vertiginoasă. Patronii Smart Bill vor să ajungă în următoarea perioadă la venituri totale de șase milioane euro.

În 2015, soluţiile Smart Bill au generat venituri totale de 600.000 euro, iar anul acesta se vor apropia de pragul de un milion de euro, anunță zf.ro. Compania Intelligent IT din Sibiu, care furnizează servicii de facturare şi gestiune sub brandul Smart Bill, are în plan să ajungă la afaceri de circa 6 milioane de euro în decurs de cinci ani, mizând în principal pe o rată de adopţie crescută a serviciului de facturare în cloud şi pe îmbunătăţirea constantă a acestuia, precum şi pe extinderea în afara graniţelor.
„În următorii 5 ani, ţintim peste 50.000 de clienţi în cloud (facturare şi gestiune), iar la nivel financiar ţintim o cifră de afaceri de 6 milioane de euro, cu o EBITDA în jur de 50%”, a declarat pentru ZF Mircea Căpăţână, director dezvoltare business şi cofondator al Smart Bill, alături de Ioana Hasan şi Radu Hasan.
Lansate în urmă cu nouă ani, serviciile de facturare şi gestiune Smart Bill au fost îmbunătăţite constant, ajungând să se integreze cu celelalte soluţii software de business folosite pentru administrarea activităţilor unei companii.
În prezent, serviciile Smart Bill sunt folosite de circa 41.000 de clienţi – PFA-uri, IMM-uri şi companii mai mari cu câteva sute de angajaţi, care activează în diferite industrii – turism, servicii medicale, HoReCa, IT&C, consultanţă şi audit financiar etc.
„În prima jumătate a acestui an, veniturile companiei au crescut cu aproximativ 50%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, o tendinţă care cred că se va menţine şi în anii următorii  ani. Cumulat, în primul semestru, prin Smart Bill s-au generat în jur de 7 milioane de facturi”, a menţionat Mircea Căpăţână pentru zf.ro.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică