video – omul care organziează ”media music awards”, la ”intervuri pe față”. vorbim în direct cu tibi marian

media music awards sibiu 2015 (6)Ora de Sibiu a mers miercuri în Piața Mare a Sibiului pentru o discuție despre Media Music Awards, cu Tibi Marian. El este sibianul care organizează cel mai mare eveniment muzical din Sibiu, de cinci ani de zile.

Ora de Sibiu a stat de vorbă la ”Interviuri pe față” cu organizatorul celui mai amplu eveniment din Sibiu după Festivalul Internațional de Teatru. Vorbim de marea noapte a muzicii româneşti care de cinci ani de zile aduce artiști de artiști de top ca să concerteze la singura gală de premii muzicale din România. De câțiva ani Media Music Awards pune Sibiul pe harta muzicii românești și la fel ca și în 2015 se așteaptă ca numărul de spectatori să sară de 40.000.
Puțină lume știe că acest proiect este conceput sută la sută de un tânăr din Sibiu. Este vorba de Tibi Marian și pentru că vrem să aflăm de la ”sursă” ce înseamnă să organizezi un astfel de eveniment dar și detalii de ultimă oră dinaintea show-ului de joi seară din Piața Mare, am mers chiar în apropierea scenei evenimentului ca să aflăm aceste lucruri.
Miercuri de la ora 18.30 Tibi Marian a fost prezent la ”Interviuri pe față”, o ediție ce a avut loc acolo unde joi seară vor concerta Andra, Smiley, Delia, Holograf, Carla’s Dream, Connect-r, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Voltaj, Puya, Guess Who, Grasu XXL, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, What’s Up, Vescan, Florin Ristei, Jo, Randi, Mihail, Sore, Corina, Deepcentral, Dj Sava, Maxim, Adrian Sina, Amna sau Robert Toma. Urmăriți interviul difuzat în direct, în ferestrele video de mai jos.
Prima parte

A II-a parte

De ce am ales să facem ”Interviuri pe față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat. Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Ultima oră

Comentariul meu