mihai răzvan ungureanu a demisionat de la conducerea serviciului de informații externe

ungureanuÎnceput de săptămână agitat în politica românească. Mihai Răzvan Ungureanu a informat Administrația Prezindențială că demisionează de la conducerea Serviciului de Informații Externe.

“Confirm demisia din funcție. Demisia a ajuns la Administrația Prezidențială”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.  Mădălina Dobrovolschi a precizat că demisia lui Mihai Ungureanu a fost înregistrată la Administraţia prezidenţială, iar preşedintele Iohannis va accepta această demisie. Interimar, conducerea SIE va fi asigurată de Silviu Predoiu, a mai precizat purtătorul de cuvânt al şefului statului.
În 24 iunie 2015, preşedintele Iohannis l-a desemnat pe Ungureanu pentru un nou mandat la conducerea SIE, acesta fiind numit prin votul Parlamentului din 30 iunie 2015. Mihai Răzvan Ungureanu a mai fost şef al SIE în perioada decembrie 2007 – februarie 2012. Silviu Predoiu este nascut în anul 1958, lucrează în SIE din 1990, iar din anul 2005 este adjunct al directorului SIE. Anterior, Predoiu a lucrat ca geolog la întreprinderea de metale rare. Sursa: news.ro

Ultima oră

Comentariul meu