Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea Serviciului de Informații Externe

0 251

ungureanuÎnceput de săptămână agitat în politica românească. Mihai Răzvan Ungureanu a informat Administrația Prezindențială că demisionează de la conducerea Serviciului de Informații Externe.

„Confirm demisia din funcție. Demisia a ajuns la Administrația Prezidențială”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.  Mădălina Dobrovolschi a precizat că demisia lui Mihai Ungureanu a fost înregistrată la Administraţia prezidenţială, iar preşedintele Iohannis va accepta această demisie. Interimar, conducerea SIE va fi asigurată de Silviu Predoiu, a mai precizat purtătorul de cuvânt al şefului statului.
În 24 iunie 2015, preşedintele Iohannis l-a desemnat pe Ungureanu pentru un nou mandat la conducerea SIE, acesta fiind numit prin votul Parlamentului din 30 iunie 2015. Mihai Răzvan Ungureanu a mai fost şef al SIE în perioada decembrie 2007 – februarie 2012. Silviu Predoiu este nascut în anul 1958, lucrează în SIE din 1990, iar din anul 2005 este adjunct al directorului SIE. Anterior, Predoiu a lucrat ca geolog la întreprinderea de metale rare. Sursa: news.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.