fbpx

Festivitatea de deschidere a noului an universitar va avea loc în Piața Mare. Ce se întâmplă acolo

0 257

studentiAnul universitar 2016-2017 sibian va începe, și de această dată, într-un cadru festiv, în fața întregului oraș. La evenimentul intitulat ”Toamna Studențească” sunt așteptați peste 2.000 de studenți.

Peste 2000 de studenți ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu și ai Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu, alături de cadre universitare, reprezentanți ai autorităților locale și județene și invitați din țară și străinătate, vor lua parte la ceremonia din Piața Mare. ”Toamna studențească” va avea loc în 4 octombrie, de la ora 11,00.
”An de an, mii de tineri aleg Sibiul universitar ca drum de pornire către transformarea unei pasiuni într-o carieră de succes. Între zidurile orașului plin de istorie și cultură își plănuiesc viitorul, iar noi, mediul academic, suntem datori să ne asumăm rolul de a-i ghida cu toată responsabilitatea spre locul în care ei își doresc să ajungă. Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” își continuă misiunea de a contribui la desăvârșirea identității economice, științifice, sociale și culturale a Sibiului”, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan BONDREA, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.
”Toamna studențească” este un eveniment organizat de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu și este co-finanțat de Primaria Municipiului Sibiu și Consiliul local Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.