perchezitii descinderi
Foto Arhivă

Descinderile de marți dimineață sunt efectuate de catre DNA Ploiești si vizeaza o cauza penala pentru suspiciuni în perioada 2008—2015, a unor infracțiuni de corupție.

Procurorii DNA Ploiești efectuează, marți dimineață, patru percheziții la adrese din municipiul București și din județele Ilfov și Vâlcea, una dintre descinderi vizând sediul unei instituții publice, anunta agerpres.ro. Potrivit unui comunicat de presă transmis de DNA, procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008—2015, a unor infracțiuni de corupție.
Perchezițiile sunt efectuate într-o locație din incinta unei instituții publice, dar și la domiciliile unor persoane fizice, se arată în document. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ‘Vlad Țepeș’.
Surse judiciare au declarat că procurorii DNA Ploiești fac percheziții la sediul Autorității Electorale Permanente. Dosarul vizează suspiciuni privind săvârșirea unor fapte de corupție, respectiv spălare de bani și trafic de influență, au precizat surse judiciare. foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu