după două amânări csu joacă luni meciul cu galațiul. fleșeriu este optimist

CSU primește luni, 9 ianuarie 2017, de la ora 18:00, vizita celor de la Phoenix Galați, partidă ce se înscrie în etapa a XV-a a Ligii Naționale de Baschet. În tur, sibienii au câștigat meciul din deplasare, scor 90-81.

Programat inițial pentru sâmbătă, 7 ianuarie 2017, meciul a fost amânat de două ori la solicitarea echipei gălățene, aflată în imposibilitatea de a efectua deplasarea spre Sibiu din cauza condițiilor meteo vitrege. Confruntarea a fost stabilită de către Federația Română de Baschet pentru luni, ora 18:00. Sibienii pleacă favoriți și speră într-o victorie în primul meci oficial al noului an calendaristic. Înaintea meciului de pe teren propriu, Dan Fleșeriu a declarat:
”În primul rând vreau să le urez <<La mulți ani!>> și un <<An nou fericit!>>, fanilor noștri. Sper ca în 2017, sau cel puțin sezonul acesta, vor avea ocazia să își vadă echipa favorită fără înfrângere pe teren propriu. Asta ar fi dorința mea cea mai mare, dar vom vedea dacă reușim să o îndeplinim. Legat de meciul cu echipa din Galați, pot spune că plecăm ca favoriți. Sper să ne impunem ritmul de joc, mai ales în urma unei apărări foarte bune și să ne adjucăm victoria care să ne apropie de primele 6, matematic. Băieții vin după o perioadă în care au muncit mai mult din punct de vedere fizic, sunt puțin obosiți, dar nu se poate altfel pentru că ne pregătim de meciurile mai importante care vor veni la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie. Nu avem nicio accidentare și sper că toată lumea să intre în teren mobilizată la maximă, să ne apărăm foarte bine. Anul acesta ne orientăm mai mult pe apărare decât pe atac”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Suporterii care nu și-au achiziționat încă bilete, o mai pot face și luni, de la sediul Clubului, între orele 9-15.
În același interval, cei care nu vor reuși să mai ajungă la meci, dar au cumpărat deja tichete de intrare, sunt așteptați la sediul din str. Rennes, nr.2, pentru a le fi returnați banii.
De asemenea, bilete se vor mai putea cumpăra și înaintea meciului, de la Sala Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu