video foto – fata a căzut în gol de la etajul nouă își făcea un ’’selfie’’ cu prietenii pe balcon

Adolescenta în vârstă de aproximativ 15 ani ce a murit miercuri seară după de a căzut de la etajul nouă al blocului Turn de pe Milea, vroia să facă un ’’selfie’’ alături de șapte prieteni.

Fata care locuiește în cartierul Turnișor pe strada D.D. Roșca se afla în vizită la niște prieteni. Erau acolo patru fete și patru băieți și au vrut să își facă toți un selfie de la balconul apartamentului de la etajul nouă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Adevărul despre moartea Denisei Voilean. Fata era de fapt pe acoperișul blocului. Cum de a căzut doar ea?


video foto – fata a căzut în gol de la etajul nouă își făcea un ’’selfie’’ cu prietenii pe balconÎn acel moment balustrada balconului s-a rupt și tânăra de 15 ani a căzut în gol și a murit la impactul cu solul.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Denisa Voilean este adolescenta din Sibiu care a murit din cauza unui selfie
’’Am auzit că a căzut de la etaj o fată. Sunt foarte mulți chiriași și studenți mulți. (..) E un holt lung cât lățimea blocului și sunt garsoniere acolo. Era un balcon mai mult pentru ghenă. Nu știu ce au căutat acolo..’’, a povestit un locatar din bloc.
VEZI AICI MAI MULTE FOTO ȘI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI
Poliția face cercetări la fața locului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică