video - csu a clacat acasă cu mureșul. calificarea în semifinale e în pericol

Sibiul a evoluat extrem de slab în cel de al II-lea meci din primul tur al play-off-ului, iar mureșenii au taxat crunt echipa lui Dan Fleșeriu. Oaspeții au făcut instrucție cu CSU și s-au impus cu 54-75 (16-16, 14-24, 9-17, 15-18) și acum sunt favoriți la calificarea în semifinale.

Seară de coșmar pentru CSU Sibiu. Echipa universitară a făcut unul dintre cele mai slabe jocuri de când la timonă este sibianul nostru, Dan Fleșeriu. Meciul al II-lea cu BC Mureș a fost unul care din nefericire a fost dominat în totalitate de gruparea oaspete. Mureșenii ne-au avertizat încă de miercuri că vom avea parte de o ripostă mult mai puternică și chiar așa a și fost. Zmeii lui Dan Fleșeriu s-au transformat în niște mielușei fugăriți pe teren de către lupii oaspeților. Băieților nu le-a mers practic nimic în cele 40 de minute, iar de partea cealaltă Martinic ne-a ucis atât la aruncări cât și la recuperări și pase decisive, baschetbalistul fiind de departe asul din mâneca Mureșului.
Sferturile doi și trei au fost catastrofale, Sibiul fiind condus și la 24 de puncte pe tabelă. Dan Fleșeriu a încercat mai multe soluții, dar nici jucătorii veniți de pe bancă nu au fost mai buni decât titularii de drept. Mijajlovic a fost inexistent, Lalovic nu a jucat nimic, iar Popescu, a fost singurul care nu a gafat pe bandă rulantă. Din nefericire nici Paliciuc nu a mai repetat evoluția din meciul de miercuri. Sferul patru a fost la fel, iar atitudinea de luptători a dispărut de pe retina jucătorilor lui CSU. S-a încheiat 54-75, iar acum Mureșul este teoretic favorită la calificare. Urmează două partide de foc, imediat după Paște, din care Fleșeriu&co trebuie să câștige cel puțin una, pentru a mai spera la calificarea în semifinale. Să sperăm că așa va fi!

CSU:
Davis 4, Hardy 12, Paliciuc 3, Popescu 15, Mijajlovic 8, Cooper 9, Dragoste 3

Mureș:
Martinic 20, Markovic 12, Șanta 4, Dapa 10, Lazar 4, Kalve 11, Reed 11, Andrei 3

DECLARAȚII DUPĂ MECI

foto: CSU Sibiu – Pagina oficială de Facebook

Ultima oră

Comentariul meu