foto - se deschide primul restaurant american grill din sibiu. îl face un sibian ce a stat 35 de ani în sua

Primul restaurant de tip American Grill din Sibiu este în plin proces de construcție, la ieșirea din oraș spre Șelimbăr. Acesta va fi inaugurat cel mai probabil în septembrie și este concepția unui sibian de 76 de ani, care a stat peste 35 de ani peste Ocean.

Sibienii vor mânca din toamnă la un restaurant ce va fi cu siguranță unic în oraș. Vorbim de un restaurant de tip American Grill, amenajat lângă benzinăria Mol de la ieșirea din oraș spre Șelimbăr. Cel care se ocupă de construcția restaurantului este Mitch Lotrean și are 76 de ani. Omul a trăit peste 35 de ani în Statele Unite ale Americii și a decis acum să pună pe roate un restaurant cu specific american. Investitorul spunecă decizia de a construi un restaurant cu specific american, în Sibiu, se datorează și faptului că în apropiere de oraș, la Marpod, există o fermă de bovine, rasa Angus.

foto - se deschide primul restaurant american grill din sibiu. îl face un sibian ce a stat 35 de ani în sua
Mitch Lotrean a locuit peste 35 de ani în Statele Unite ale Americii. foto: Facebook

Restaurantul va fi amenajat în stil american și va fi dotat cu tot ce trebuie exact ca în SUA. Tot de acolo vor fi aduse și dotările, iar designul este un concept sută la sută în stil american. Cei doi băieți ai săi vor manageria afacerea. ”Copiii mei se vor ocupa de acest restaurant, eu acum doar îi ajut, sunt la pensie, ce să fac și eu. Unul e plecat acum în Statele Unite ale Americii. El va veni sigur și se va ocupa de restaurant. Celălalt băiat e în Elveția. Și el o să vină dar nu știu când”, ne-a explicat Mitch Lotrean.

foto - se deschide primul restaurant american grill din sibiu. îl face un sibian ce a stat 35 de ani în sua

Sibianul spune că nu se mai gândește la valoarea investiției pentru că în fiecare zi apar noi cheltuieli, așa că a decis să tragă linie doar când restauranul va fi gata. ”Deocamdată totul e în construcții și nu pot spune momentan cât am investit, nici nu mai calculez tot timpul, pentru că în fiecare zi plătești ceva. Eu am trăit în America 35 de ani și am venit acum la Sibiu, ca să îmi ajut copiii cu această afacere” spune entuziasmat Mitch Lotrean.foto - se deschide primul restaurant american grill din sibiu. îl face un sibian ce a stat 35 de ani în sua


Clienții își aleg ”pe viu” carnea înainte de a fi gătită
Meniul din restaurantul ce se va deschide în acest an, nu va fi unul stufos. Acesta o să fie mai limitat, dar cu preparate de calitate cu în stil american. ”Noi vrem să popularizăm cu această ocazie și carnea crudă. Oamenii care o să vină la noi în restaurant pot vedea și carnea cum arată și își pot alege singuri. Eu am văzut această carne în Elveția și apoi am auzit că și la Marpod se găsește. Și așa ne-a venit nouă ideea și știm că mai mult ca sigur în România nu există un astfel de restaurant. Ne-am apucat de construcții din luna martie și doar în luna septembrie sau octombrie putem vorbi despre un ”grand opening”. Până atunci mai avem de muncă” a mai explicat Mitch Lotrean pentru Ora de Sibiu.foto - se deschide primul restaurant american grill din sibiu. îl face un sibian ce a stat 35 de ani în sua

Vrea să dezvolte o franciză
Investitorii se gândesc ca atunci când restaurantul va fi gata, să fie înregistreze marca la OSIM. Vor ca tot ce va fi în restaurant, începând de la mâncare și până la arhitectură să fie unicat. ”Încă nu ne-am decis la ce nume o să aibă restaurantul. Ne-am gândit la mai multe denumiri, dar acum nu mă pot pronunța”, a mai spus acesta.  foto - se deschide primul restaurant american grill din sibiu. îl face un sibian ce a stat 35 de ani în suaRestaurantul este poziționat la ieșirea din Sibiu spre Brașov, lângă benzinăria MOL.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Dragi Romani, un investitor in Romania e in primul rind un om care gimdeste bine la adresa Romaniei si a romanilor, el pune banii lui la bataie , creeaza locurii de munca,ofera niste servicii noi, populatieisi nu obliga pe nimeni s-a devina client,Daca vrem mergem daca nu/ nu,…Daca ar fi fost unul din baieti destepti care a jefuit tara si automat populatia /omul de rind de sute de milioanede euro, da domnule acesta poate e cineva,cum zice Basescu s-a se iert toti hoti si s-a o luam de la cap .Nu domnilor /nu dati spaga/ nu primiti spaga/ nu laudati hotii /Incurajati cinstea /corectitudinea/.s-aOmul acesta merita toata STIMA si RESPECTUL,s-a nu credeti ca nu avea ce face/ sau caa venit s-a se inbogateasca nu domnilor ,vrea s-a faca ceva bun acolo unde s-a nascut .,Bravo lui …….sper s-a fiu printre primi clienti. SUCCES DOMNULE si FELICITARII.

  2. Pai nu aveam El Gringo vis a vis ? Sau Benjamin’s si Jacob’s ? Sa vedem