foto - accident grav pe a1, sibiu – sebeș. trei persoane sunt rănite, din care una încarcerată

Doi adulți și un minor au fost răniți sâmbătă dimineață în urma unui accident ce s-a petrecut pe autostrada A1, între Sibiu și Sebeș, la kilometrul 261.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers Sebeș – Sibiu. Șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța regulamentară față de un TIR ce circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. După impact mașina a fost proiectată în glisieră. A rezultat rănirea gravă a șoferului, un timișorean în vârstă de 32 de ani și rănirea ușoară a unei minore în vârstă de 14 ani și altui pasager, un bărbat de 41 de ani și Vrancea. Traficul în zonă este restricționat și se desfășoară pe banda de urgență. foto - accident grav pe a1, sibiu – sebeș. trei persoane sunt rănite, din care una încarcerată’’Un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulantă SMURD și o autospecială cu apă și spumă au intervenit la fața locului. A fost găsită o persoană încarcerată, iar alte două erau în afara autoturismului, rănite. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital’’, spun cei de la ISU Sibiu. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Astea sunt minciuni, soferul daca vreti sa stiti nu e timișorean iar dacă vreți să spuneți ceva să atunci ziceți ce e adevarat