cel mai bun dj din sibiu mixează la untold - jay ko are o poveste de carieră fascinantă

Cosmin Teușan. Nu vă spune nimic numele? Atunci poate Jay Ko…da, acum știți despre cine e vorba- unul din cei mai buni DJ din țară, care e sibian. Și asta îl face și cel mai cunoscut DJ din oraș. Și pentru că e în top va pune muzică și la UNTOLD, în acest week-end.

LA UNTOLD, fără playlist
Jay Ko este singurul DJ din Sibiu care va urca anul acesta pe scena de la UNTOLD. Va fi acolo sâmbătă dimineața de la ora 4. ”O sa mixez cam două ore, iar după mine urmează și alți DJ. E o experiență extraordinară să fii pe scena unui festival atât de mare”, spune Jay Ko. Acolo o să facă la fel ca și în alte dăți: o să se bazeze foarte mult pe instinct fără a pleca de acasă cu un playlist pregătit cel mai bun dj din sibiu mixează la untold - jay ko are o poveste de carieră fascinantă”Eu nu îmi fac liste cu melodiile pe care vreau să le pun. Știu primele două-trei piese, poate am niște piese pe care știu sigur că o să le mixez, dar în rest mă orientez la fața locului. Eu cred că e cel mai bine așa, pentru că acolo simți publicul și ce vrea el. Așa o sa fac și sâmbătă, ala UNTOLD”, dezvăluie Jay Ko.cel mai bun dj din sibiu mixează la untold - jay ko are o poveste de carieră fascinantă

Pasiune moștenită
Cosmin Teușan lucrează ca DJ de aproape 25 de ani, el acum având 38. A pătruns în tainele acestei lumi cu ajutorul tatălui său. ”Tata lucra ca DJ. La noi în casă s-a ascultat mereu muzică bună, și așa probabil că m-am îndreptat și eu către zona asta. Tatăl meu mi-a arătat câte ceva, dar foarte mult am învățat singur”, povestește Cosmin.
Sibianul a animat atmosfera în cele mai bune cluburi și pub-uri din Sibiu: Cooton, Extaz, Vintage. Acum însă a ales să fie colaborator cu mai multe cluburi din țară. ”Merg la Epic Society în Timișoara, la Ponton Casa Baraj și în Oradea. Nu mai sunt rezident nicăieri, pentru că vreau să cunosc mai mult. Dacă rămâi într-un singur loc te plafonezi. Așa că cel mai bine, cred eu, e să iei contact cu multă lume, din zone și locuri diferite”, spune Cosmin.cel mai bun dj din sibiu mixează la untold - jay ko are o poveste de carieră fascinantă


Meserie făcută din suflet
Jay Ko este unul din cei mai buni DJ din țară, iar pentru asta, spune el, rețeta e ușoară. ”Trebuie în primul rând să pui suflet în ceea ce faci. Mie îmi place extraordinar de mult să mixez, și atunci când se întâmplă asta îți ies lucrurile. Și mă văd făcând meseria asta foarte mult timp de acum înainte. Nu cred în termenul de îmbătrânire. Sufletul nu îmbătrânește niciodată. Iar dacă știi să te pliezi pe fiecare generație care va veni, nu e imposibil să mixezi mult și bine”, crede Jay Ko.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică