o româncă și fetița ei au supraviețuit miraculos unei căderi de la peste 50 de metri în spania

Un miracol s-a petrecut sâmbătâ în Spania, unde o româncă împreună cu fetița ei de numai opt luni au căzut de la peste 50 de metri înălțime din turnul castelului Denia din Alicante.

Conform presei spaniole accidentul a avut loc sâmbătă, 26 august, în jurul orei 11.40 dimineața și  în ciuda înălțimii, mama și bebelușul au scăpat cu viață.  Românca în vârstă de 34 de ani se afla în vizită la castel împreună cu soțul său și bebelușul iar motivul precipitării din turn nu a fost încă elucidat.

o româncă și fetița ei au supraviețuit miraculos unei căderi de la peste 50 de metri în spania
foto: larioja.es

Femeia și fetița sa au scăpat cu viață pentru că au căzut peste plasa de sârmă care acoperă stâncile din jurul castelului. Echipele de intervenție au ajuns greu la locul în care mama și bebelușul, unde au constatat că românca de 34 de ani suferea de multiple leziuni la nivelul toracelui și capului în timp ce copilul avea doar leziuni superficiale. Cei doi au fost transportați la spitale diferite, mama în Denia, fiind în stare destul de gravă, cu diverse fracturi și în La Fe fetița, în afara oricărui pericol. Autoritățile spaniole presupun că mama avea bebelușul în brațe ceea ce l-ar fi protejat de impactul cu plasa de metal și stâncile.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale acestui accident, fiind exclusă o situație de violență domestică, tatăl fiind la rândul său spitalizat din cauza șocului suferit. Totuși autoritățile locale avanseaza ipoteza că nu a fost o cădere accidentală.

Ultima oră

Comentariul meu