Primăria Șelimbăr a montat peste 100 de coșuri de gunoi în comună

267

Nu mai puțin de 110 coșuri de gunoi au fost montate pe teritoriul Șelimbărului, investiția fiind suportată de către administrația locală din comuna învecinată cu Sibiul.

În aceste zile s-a încheiat montarea a 110 de coșuri de gunoi pe străzile din localitate, în urma unei investiții de 125.856,43 lei + TVA. ”Era nevoie de această investiție pentru a avea o localitate curată. Alături de consilierii locali, ne-am dorit niște coșuri de gunoi elegante, însă și rezistente, care să facă față în timp. Am optat pentru combinația dintre piatră și metal și credem că am făcut alegerea corectă, pentru că am văzut ce se întâmplă în alte localități.cosuri de gunoi selimbar 2 Coșurile de gunoi din plastic sunt vandalizate: sparte și arse și atunci ne-am gândit la soluția puțin mai scumpă, însă mai rezistentă în timp”, spune primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu pentru site-ul oficial al administrației locale.cosuri de gunoi selimbar 3
Odată cu intrarea în funcțiune a corpului de polițiști locali din Șelimbăr, aceștia vor avea printre îndatoriri și apărarea bunurilor comunității, urmând ca persoanele care vandalizează mobilierul urban al localității să fie amendate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.