accident cu trei motociclete implicate pe dn1. un om a murit
Foto Arhivă

Evenimentul rutier a avut loc pe DN1 în județul Prahova, la Bărcănești. Un autoturism s-a tamponat cu trei motociclete, iar o persoană a murit.

O persoană a murit si alte patru au suferit leziuni uşoare, în urma unui accident rutier produs, duminică seară, pe Drumul Naţional 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, după ce un autoturism si trei motociclete au intrat în coliziune, anunță News. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, unde şoferul unui autoturism a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure si a izbit în plin o motocicletă.
În urma acesteia circulau alte patru motociclete, iar unele dintre acestea au lovit si ele motocicleta acroşată de autoturism, însă până la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii nu au stabilit câte au fost efectiv implicate în accident.
În urma accidentului, un motociclist în vârstă de 30 de ani a murit. Alte patru persoane au fost rănite, iar una dintre victime, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost transportată la spital, ceilalţi trei răniţi având doar leziuni uşoare, care nu necesită spitalizare. foto: arhivă


Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. În primul rând citește ce scrie în articol! De vină a fost cel cu mașina! Nu a fost atent și a acroșat motocicleta! Ce vrei mai mult? Tu ai vreo categorie de permis?

  2. Nu mi se pare nimic de mirare. Motocicliştii se cred aviatori: efectiv, zboară pe şosea. Aşa se explică de ce n-au mai avut imp să frâneze sau să vireze pentru a evita impactul.

    1. Daca nu ati condus in viata dvs. o motocicleta, nu va dati cu parerea despre franare sau evitare. “Asa se explica” de ce unii formeaza opinii eronate si de cele mai multe ori, o sa fie de vina mortul.