video - foto un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un gard. avea o alcoolemie de 0.72 la volan

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un gard al unei case din Mediaș pe strada Bucegi. Impactul a fost destul de puternic.Șoferul era băut bine și plecase de la petrecere.

Medieșanul a plecat de la o petrecere împreună cu prietena să și un alt prieten de-a lui. Accidentul să produs pe strada Bucegi, în urma unui viraj la stângă acesta a pierdut controlul volanului și să izbit de gardul unui case.

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, șoferul era băut bine, iar rezultatul cu aparatul etilotest a fost de de 0.72. În urma impactului, autoturismul marca Audi A4 a fost aruncat pe celalalt trotuar, însă din fericire nimeni nu a fost rănit.


YouTube video

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului, care va fi cercetat pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice pe drumurile publice.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Din pacate, in ultimul timp, tot mai multi tineri ci5rcula bauti sau chiar fara permis , unii dintre acestia au provocat accidente grave cu morti si raniti.Nici nu sti ce sa mai zici cand vezi cati “zmei” sunt pe sosele.