UPDATE VIDEO – Trafic închis pe Transfăgărășan între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Au căzut stânci pe drum

0 639

Începând de luni de la ora 12:50 circulația rutieră a fost închisă temporar pe Transfăgărășan (DN 7C), între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a vizibilității foarte reduse provocată de viscol și de ceață.

UPDATE – Traficul rămâne închis până marți
Autoritățile au anunțat că datorită căderilor de stânci pe carosabil, pe sectorul de drum Bâlea Lac – Bâlea Cascadă, traficul rămâne restricționat până în 10 octombrie.

ȘTIREA INIȚIALĂ
‘’Atenționăm totodată partcicipanții la trafic de existența riscului de producere de avalanșe, pe sectorul menționat, ca urmare a depunerii consistente de zăpadă pe versanți Reaminitim, de asemenea, că la această oră este închis circulației din cauza condițiilor meteorologice și sectorul de drum Rânca – Obârșia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C)’’, spun cei de la CNAIR. Urmăriți mai jos imagini de pe Transalpina.

DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului. Drumul este închis încă din data de 6 octombrie, din cauza căderii de zăpadă și a viscolului.#cnair #transalpina

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Duminică, 8 octombrie 2017

Rugăm participanții la trafic să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.