live video – marș în memoria victimelor de la #colectiv în centrul sibiului (ora 18.00)

Sibienii sunt chemați luni seară să participe la um marș în memoria celor 64 de persoane care au decedat în urma incendiului avut loc la clubul Colectiv în octombrie 2015. Ora de Sibiu transmite imagini în direct pe site și pe pagina noastră de Facebook.

Se împlinesc doi ani de la cea mai mare tragedie petrecută în România ultimilor ani. În urma incendiului din clubul Colectiv 65 de tineri și-au pierdut viața și alți 200 au fost răniți. La Sibiu victimele din colectiv vor fi comemorate luni seara, de la ora 18, în Piața Mare. Se va merge, în liniște, pe traseul strada N.Bălcescu – Parcul Astra – str. Mitropoliei – Piața Mare.


CLICK AICI PENTRU IMAGINI LIVE – LUNI, ORA 18.00
În seara de 30 octombrie 2015, câteva sute de tineri se aflau în Clubul Colectiv din fosta fabrică Pionierul din Bucureşti, unde asistau la concertul trupei rock Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”. La ora 22.32, în timpul concertului izbucneşte un incendiu din cauza unor artificii de pe scenă, iar focul se extinde în zeci de secunde.
În acea noapte, 27 de tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi 162 au fost răniţi şi transportaţi la unsprezece spitale din Bucureşti. În săptămânile care au urmat, 37 dintre supravieţuitori au murit în spitale. În luna iulie a acestui an, un alt supravieţuitor din Colectiv, a cărui prietenă şi-a pierdut viaţa în incendiu, a murit. Bilanţul – 65 de morţi. Tânărul, a cărui prietenă a murit în Colectiv, s-ar fi sinucis

Ultima oră

Comentariul meu