reacția reprezentanților avantgarden la acuzațiile locatarilor din cartier. explicațiile oficiale

Reprezentanții cartierului Avantgarden au reacționat după ce Ora de Sibiu a publicat un articol prin care a făcut publice nemulțumirile celor care locuiesc aici față de ceea ce li s-a promis de către dezvoltator atunci când au cumpărat o locuință, și spun ei, nu s-au ținut de cuvânt.

Oamenii se plâng de faptul că locurile de parcare necumpărate au fost blocate, că paza este ca inexistentă, deși plătesc o taxă pentru asta, curățenia nu îi mulțumește nici ea, iar calitatea blocurilor este din ce în ce mai proastă.

CITEȘTE AICI, PE LARG, DESPRE NEMULȚUMIRILE CELOR DIN AVANTGARDEN

”Compania Maurer Imobiliare are următoarele precizări de făcut: În cazul locurilor de parcare și situația acestora, într-adevăr, până de curând locatarii care nu achiziționaseră locuri de parcare, puteau beneficia gratuit de locurile disponibile. Decizia de a bloca acele locuri și de a condiționa deblocarea lor de închirierea sau cumpărarea acestora a fost luată după ce ni s-a atras atenția asupra faptului că această permisivitate nu era corectă față de locatarii care își cumpăraseră locurile de parcare. În niciun complex Maurer Imobiliare locul de parcare nu este gratuit, proprietarii de autoturisme putând opta pentru închiriere sau achiziționare, conform politicii companiei, acest demers fiind unul legal și echitabil față de locatarii care au plătit pentru locurile de parcare. Mai mult, am oferit soluția de plată în tranșe a locului de parcare pe o perioadă de trei ani de zile pentru persoanele care nu iși permiteau plata integrala. Mai mult, departamentul Tehnic lucrează la soluționarea problemelor ridicate de locatarii Avantgarden3 Sibiu, luând la cunoștință aceste probleme și lucrând susținut la o strategie de soluționare. În consecință, compania a angajat trei persoane dedicate deficiențelor în cadrul departamentului Tehnic, lucrând constant la soluționarea situațiilor neprevăzute. Locatarii care au sesizat probleme au fost invitați la dialog la Administrație și, în termen de trei zile, s-a soluționat problema sesizată. Proiectul Avantgarden3 Sibiu este in atentia permanenta a companiei Maurer Imobiliare, lucrandu-se susținut la găsirea unor soluții legale pentru continuarea proiectului.”, este replica reprezentanților cartierului Avantgarden.

Ultima oră

Comentariul meu