grupuri sanitare modernizate la spitalul județean sibiu

După ce în mediul online au apărut imagini cu unul din grupurile sanitare din cadrul Secției Clinice Urologie a Spitalului Județean Sibiu, care arată o imagine deloc igienică și conformă a toaletei, reprezentanții Spitalului aduc lămuriri.

”Grupurile sanitare de pe holul Secției Clinice Urologie se află în proces de reabilitare și modernizare tocmai din dorința de a crește calitatea condițiilor oferite pacienților și aparținătorilor. Imaginea publicată este surprinsă într-unul din aceste grupuri sanitare, unde renovarea este în curs de desfășurare. Precizăm că renovarea unuia dintre grupurile sanitare în discuție a fost finalizată.
În cadrul SCJU Sibiu au loc în prezent lucrări de modernizare a mai multor grupuri sanitare din cadrul altor secții, scopul fiind îmbunătățirea condițiilor igienico-sanitare în cadrul întregului spital”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.


grupuri sanitare modernizate la spitalul județean sibiu grupuri sanitare modernizate la spitalul județean sibiu

”SCJU Sibiu cunoaște nivelul condițiilor existente în cadrul secțiilor spitalului și face eforturi pentru a le îmbunătăți permanent. În acest sens, o parte a acestora au fost renovate, altele se află în curs de modernizare sau în obiectivele de investiții pe termen scurt”, completează reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică