încep petrecerile studențești la troubadour. super concert vineri seară

Cea mai nouă locație de concerte și evenimente, Troubadour, vine cu vești excelente pentru studenți. Miercuri și joi vor avea parte de două seri dedicate numai lor. Vineri este concert ’’Dire Straits Tribute cu Red Straits’’.

Troubadour Club dă startul petrecerilor studențești. Miercuri 17 ianuarie și joi, 18 ianurie are loc – Academik – Party after school – cu oferta OPEN BAR la 39 lei. Intrarea se face pe baza de brățări, iar fetele vor primi brățări gratuite până la 23:30. Sunt și multe alte surprize, așa că dacă ești student e musai să mergi acolo.
Apoi vineri, pe 19 ianuarie, tot în Troubadour sunteți invitați la un super concert LIVE al trupei Red Straits – Dire Straits Tribute. Este și un PREMIU pentru toți cei care își achiziționează bilete la CONCERT.
’’Cu ajutorul biletelor cumpărate vă puteți înscrie la TOMBOLĂ care vă poate aduce o #chitară #electrică vintage by Red. Veți asculta LIVE piesele cele mai cunoscute ale britanicilor care „au făcut istorie” pe scenă: Dire Straits”, spun cei de la Troubadour. Prețul unui bilet este de 30 de lei.
Nu în ultimul rând, sâmbătă se anunță un mega party cu DJ-ița Marusha din Japonia. Va fi un ’’saturday vibes’’ pe cinste.
Rezervări pentru toate evenimentele de la Troubadour puteți face la numărul de telefon 0771246575.


Ultima oră

Comentariul meu