video foto trafic bară la bară în tot sibiul. deszăpezire cu pipeta sau deloc
Foto: Info Trafic Jud Sibiu

În ciuda faptului că municipalitatea ne-a anunțat miercuri pe la amiază că utilajele de deszăpezire intervin în tot orașul, în realitate după ora 17.00 traficul a devenit infernal. Mașinile au înaintat greu din cauza zăpezii, iar unele au patinat din cauza carosabilului acoperit de zăpadă.

’’Se acționează în oraș 7 utilaje dotate cu plug și sistem de împrăștiere a materialelor antiderapante și alte 3 autovehicule din care se împrăștie materiale pentru prevenirea poleiului și înzăpezirii în zonele pietonale. Numărul utilajelor de intervenție va fi suplimentat în următoarele ore, în funcție de cantitățile de precipitații’’ au transmis cei de la primăria Sibiu, miercuri după amiază.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Prima ninsoare face ravagi la Sibiu. Trafic îngreunat și accidente multe

În oraș însă cine a mers cu mașina a putut observa cu ușurință că deszăpezirea a fost practic inextistentă. Tocmai din acest motiv au apărut blocaje în trafic.


Mașinile au înaintat cu greutate, altele au rămas înțepenite în zăpadă și uite așa ne-am trezit cu tot Sibiul blocat.video foto trafic bară la bară în tot sibiul. deszăpezire cu pipeta sau delocZeci de fotografii și mesaje au venit pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu. Toată lumea ne-a semnalat mai degrabă cum NU s-a deszăpezit orașul. ’’Este bătaie de joc. Vă rog să scrieți pe site. Am făcut 60 de minute de pe Calea Dumbrăvii pe Calea Poplăcii. Nu se poate circula din cauza zăpezii. Nu se face deszăpezire…’’, ne-a trasmis Alin Zaharia printr-un mesaj însoțit și de câteva fotografii.

video foto trafic bară la bară în tot sibiul. deszăpezire cu pipeta sau deloc
Foto – Info Trafic Jud Sibiu

În imaginile de mai jos se poate vedea cum două utilaje trec pe Maramureșului cu lama ridicată, iar un microbuz pur și simplu nu mai poate să înainteze. Câțiva oameni îl împing și se pune în mișcare.

YouTube video

Ninsorile nu se opresc
Miercuri, începând cu ora 18,00, sudul județului Sibiu va intra sub avertizare meteo Cod Portocaliu de ninsori abundente și viscol, emisă de Administrația Națională de Meteorologie.
CITEȘTE ȘI: Cod Portocaliu de ninsori și viscol în județul Sibiu
Asta înseamnă că ninsorile vor continua, iar cel mai bine ar fi să lăsați mașinile acasă. Asta dacă nu cumva cei de la deszăpezire fac vreo minune și se poate circula decent prin oraș.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Nu va supărați, dar de cauciucuri de iarna ați auzit? De asemenea,se vede cum al doilea camion da cu sare. Fata de alți ani, drumurile sunt mult mai bune. Nu văd unde se circula bara la bara din cauza acestei zăpezi. Încercați sa va mai documentați,personal am văzut camioane de deszăpezire. Nu mai căutați nod in papura. Fata de alți ani, e cu mult mai bine.