logodnica sibianului victor spirescu, mort în accidentul de la londra - ’’nu cred că el a fost la volan’’

Cea care era logodită cu primul român care a ’’invadat’’ Marea Britanie după ridicarea restricțiilor de muncă în 2014, spune că nu crede că iubitul ei a fost la volanul mașinii ce a făcut accident. Victor Spirescu a murit în urma unui accident petrecut în Londra.

Suzana Mates, logodnica primului român care „a invadat” Marea Britanie, a vorbit despre accidentul în care şi-a pierdut viaţa iubitul ei cu cei de la adevarul.ro. Deşi admite că nu deţine toate informaţiile, tânăra înclină să creadă că Victor Spirescu nu se afla la volan în momentul critic şi că maşina ar fi fost condusă de altcineva.
CITEȘTE ȘI: A murit Victor Spirescu, sibianul care a ”invadat” Anglia în 2014
Suzana Mates are 23 de ani, este originară din Tulcea şi locuia în Londra împreună cu Victor de doi ani. Cei doi îşi făcuseră şi planuri de nuntă şi ar fi urmat să se căsătorească în această vară. „Am hotărât să ne căsătorim, am stabilit că vom face nunta la vară. Mai urma doar să ne hotărâm exact unde. Victor e bucureştean şi ne-am gândit să facem nunta acolo, dar mai exista şi varianta Cipru, acolo de unde e tata”, susţine Suzana.
Vestea morţii lui Victor a bulversat-o pe Suzana, mai ales că, spune ea, nu are încă toate informaţiile despre tragicul eveniment. „Încă nu se ştie cu exactitate ce s-a întâmplat, oficial mi s-a spus să aştept rezultatul expertizei. Tot ce am aflat e că maşina a fost scăpată de sub control undeva lângă Buckinghamshire şi că nu au fost implicate şi alte vehicule. Nu ştiu nici ce viteză avea, nici în ce circumstanţe a pierdut controlul asupra maşinii. Nu pot să cred că Victor a fost vinovat pentru accident. Nu pot, pur şi simplu. Îl cunosc, avea experienţă la condus, era un şofer excelent şi nu făcea niciodată greşeli la volan. Şi nu cred că a făcut drifturi, aşa cum am auzit că se spunea”, a declarat Suzana, pentru „Adevărul”.
Deşi se fereşte să acuze pe cineva direct, ea înclină să creadă că la volanul maşinii s-ar fi aflat altcineva, în momentul accidentului. „Pot spune doar că Victor se afla în maşină cu încă cineva. Am înţeles că e vorba de un prieten care a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Băiatul respectiv nici măcar nu avea carnet, dar există şi posibilitatea ca tocmai el să fi condus când a avut loc dezastrul. Eu nu cred că Victor era la volan, el nu făcea asemenea eroare”, a mai afirmat Suzana.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică