update foto – mașină intrată într-un copac la mihăileni. șoferul era mort de beat și fără permis

Un bărbat de 34 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a intrat direct într-un copac pe DJ141 între Răvășel și Mihăileni.

UPDATE – Șoferul era băut bine
Șoferul circula dinspre Răvășel spre Mihăileni, iar pe fondul conducerii sub influența alcoolului, (0,80 pe etilotest) a pierdut controlul volanului și a lovit copacul de pe marginea părții carosabile. Mașina era neînmatriculată. update foto – mașină intrată într-un copac la mihăileni. șoferul era mort de beat și fără permisȘoferul are 27 de ani și este din Răvășel. Mai mult acesta nu posedă nici permis de conducere.update foto – mașină intrată într-un copac la mihăileni. șoferul era mort de beat și fără permis


ȘTIREA INIȚIALĂ
Accidentul a avut loc marți după amiază în jurul orei 16.30 pe Dj 141. În apropiere de Mihăileni o mașină a ieșit decor și s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului. Două ambulanțe SMURD și un echipaj de la descarcerare s-au deplasat la fața locului. update foto – mașină intrată într-un copac la mihăileni. șoferul era mort de beat și fără permisPersoana care se afla pe locul din dreapta autoturismului a fost descarcerată, și transportată la UPU Agnita.Conducătorul auto a refuzat transportul la spital. Victima este un tânăr de 27 de ani, care prezenta un traumatism facial ți escoriații.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică