call and play, firma care livrează echipamente playstation la domiciliu s-a extins și la sibiu

Peste 30 de titluri de jocuri au anunțat pe site administratorii pentru primăvara 2018. Pe lângă serile de jocuri consacrate precum FIFA sau Resident Evil, Call and Play își propune să atace și segmentul de family sau educație prin utilizarea tehnologiei VR.

Grupul Call and Play lansează oficial site-ul callandplay.ro, prin care se facilitează accesul tuturor sibienilor la jocuri și console PlayStation4/XboX One/Virtual Reality. „Numărul titlurilor de jocuri de ultimă oră urmează să crească în portofoliu până la 100” spune Ionuț Paval, administratorul francizei din Sibiu.
Obiectivul proiectului Call and Play este de a face serile tinerilor și nu numai cât mai distractive și confortabile, bineînțeles în condiții de costuri și efort minim pentru client. Proiectul își propune să fie și o alternativă tehnologizată a modului de petrecere a timpului în team event-uri de către angajații firmelor și „de a aduce know-how în domeniu, în mai multe orașe din țară, astfel încât fenomenul aflat la nivel mondial de gaming să ia amploare și în România”. Deja în Brașov activitatea Call and Play este iubită de public și vrea să urmeze același curs și în rândul sibienilor.call and play, firma care livrează echipamente playstation la domiciliu s-a extins și la sibiuPe lângă serile de jocuri consacrate precum FIFA sau Resident Evil, Call and Play își propune să atace și segmentul de family sau educație prin utilizarea tehnologiei VR. „Tehnologia PlayStation Virtual Reality redă fantastic realitatea. Clienții noștri reușesc prin intermediul echipamentelor să își învingă frica de înălțime, păianjeni sau întuneric!” completează Alexandru Roșca, fondatorul conceptului de livrare a echipamentelor la domiciliu în România.call and play, firma care livrează echipamente playstation la domiciliu s-a extins și la sibiu„Cel mai interesant aspect al activității noastre este reacția clientului atunci când se trezește în urma comenzii cu noi în fața ușii sale, foarte asemănător ca și la o livrare de pizza. Ne bucurăm că proiectul a avut priză la public deși s-a lansat doar de două luni în Sibiu”, a mai spus sursa citată.
Astfel publicul din Sibiu poate să comande echipamente de gaming cu livrare la domiciliu în regim de închiriere, începând de astăzi doar prin câteva click-uri. Mai multe detalii găsiți pe Pagina oficială de Facebook – Call And Play.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică