smurd urgenta sibiu ambulanta spital
FOTO - Arhivă

În majoritatea secțiilor programul de vizitare a pacienților a fost redus, iar la cea de Boli Infecțioase a fost restricționat total.

Urmare a recomandărilor primite de la Centrul National de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din România și de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în contextul în care numărul afecțiunilor respiratorii este în creștere, secțiile SCJU Sibiu au fost informate că programul de vizitare a pacienților a fost redus la maxim 3 ore/zi si un singur aparținător (simultan) la un pacient. Orarul de vizitare va fi stabilit de fiecare secție în parte, în funcție de specificul activității din cadrul acesteia și afișat corespunzător.
’’Excepție face Secție Clinică Boli Infecțioase unde, datorită adresabilității ridicate din această perioadă, s-a decis restricționarea accesului aparținătorilor, ca măsură de prevenție care va fi în vigoare până la scăderea numărului de afecțiuni respiratorii. Pacienții internați în cadrul acestei secții pot primi pachete de la aparținători zilnic în intervalul orar 13,30 -14,30’’, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

Comentariul meu

Comentariu